Menü

 Webáruház

 Árajánlat kérés

Megjelenít

 Facebook


Kategória: Főkategória/Ékszíj

·10X (220) 
    ·12,5X (166) 
·13X (285) 
    ·17X (205) 
·20X (36) 
    ·22X (68) 
·25X (9) 
    ·32X (2) 
·3M (3) 
    ·40X (3) 
·9,5X (176) 
    ·AVX (4) 
·Ékszíjtárcsa (153) 
    ·SPB (16,3x) (34) 
Klasszikus profilú ékszíj
Klasszikus hajtásokhoz való szíjak, nagy sebesség és nyomaték tűrő képessségeik miatt könnyű, nehézipari és autóipari berendezésekben használják őket. Kivételes hosszírányú stabilitás és hajtás egyenletesség jellemzi őket.
Keskeny profilú ékszíj
Magasabb teljesítmény tűrő képességgel bírnak. Hozzávetőlegesen 33% helyet foglalnak a klasszikus profilú ékszíjakhoz képest. Magas hatékonyság, olaj és hőtűrő képesség és antisztatikus taljdonsággal bírnak. Több hajtott ékszíjtárcsa esetén is megőrzi egyenletes futását.
Keskeny profilú fogazott ékszíj
A keskeny profilú fogazott ékszíjjak egy speciális fogazott profillal rendelkeznek, amelyeket egyenletes erőelosztás és magas hőledadás miatt terveztek. A kialakításuk nagyobb rugalmasságot és magasabb kilowatt kapacitást tesz lehetővé kisebb átmérőjű ékszíjtárcsák alkalmazása mellett.
Fogasszíj
A fogasszíjak alapvetően végtelenített lapos szíjak, amelyek apró barázdákkal kapcsolódnak az ékszíjtárcsán lévő fogakhoz. A fogasszíjak a laposszíjaktól és ékszíjaktól eltérően állandó segbességel fogornak az erőátvitel közben. A fogasszíj megcsúszását a szíj megnyúlása vagy a barázdák eróziója okozhatja. Ezket a szíjakat szinkornizált meghajtásokhoz használják, biztosítva a meghajtott és a meghatjó ékszíjtárcsa azonos forgási sebességét.
Hosszbordás szíj
Az ékszíjak és laposszíjak előnyeit egyesítik. Nagy fordulat mellett is képesek a nyomatékot továbbadni viszonylag kis ékszíjtárcsák alkalmazása mellett is. Jól tűrik a hajtogató igénybevételt.
Variátor szíj
Fokozatmentes meghajtások során használják. Radiális mozgásukkal változtatják az ékszíjtárcsák fordulatszámát. Az oldalirányú terhelés elviselésére lettek kialakítva.
Átlapolt ékszíj
Ipari és mezőgazdasági felhasználásuk jelentős. A kialakításának köszönhetően, megakadályozzák az ékszíjak megcsúszását.

 Keres

GPZ SKF

A keresési eredmények itt jelennek meg.

 Felhívás

Cégek számára
egyedi ajánlatok!Kapcsolat Felhívás

Mezőgazdasági gépalkatrészek
beszerzését is vállaljuk!Kapcsolat Arfolyam
Hivatalos K&H Bank árfolyamok

HUF-ban
AUDAUD 203.64
CHFCHF 297.03
EUREUR 325.93
GBP GBP 368.51
PLN PLN 74.42
RON RON 69.36
USD USD 295.16

 Paypal

A paypal elfogadott.Lodix Trade Kft.- Csapágy kereskedelem profi szinten!

Tel1: 70-333-2980 Fax: 53-390-294 E-mail: info(kukac)lodixtrade.hu

Forgalmazott termékek | Ismerjen meg minket |
csapagy

Google PageRank